WOW

Hej kära vänner! Jag måste säga att jag verkligen tycker det är så kul att ni är så många som är tillbaka nu efter en lång period av dålig bloggning. Statistiken är nästan likadan som den var för alla dessa månader. Så himla kul! Ni är dock väldigt fåordiga utav er, men det struntar jag i för jag ser att ni är inne och läser! Speciellt kul är det att ni är fler som går in på bloggen de dagar då jag har gjort något "extra bra" inlägg om ni förstår mig rätt. Ett inlägg jag lagt nr mer tid på, och det känns bra, det är bekräftelse.

Jag är hemma från jobbet idag pga samma jäkla sjukdom som jag har dragits med jag vet inte hur många veckor längre. 4 skulle jag tippa på, är inte det helt sjukt? Och jag är verkligen inte den som klagar på vårdcentralen men idag får jag faktiskt det. Det enda jag får till svar är att allt ser bra ut. Jag känner mest: hade allt sett bra ut hade jag inte vaknat med näsblod, jag hade inte haft feber från & till, jag hade inte haft så orange snor så att det är på snudd på brunt och jag hade inte heller hostat upp gula slembollar. Nej. så allt är inte bra!

Skitsamma. Jag har legat i soffan och återigen sett klart tv-serien Vänner och även sett klart Glee. Jag insåg där någonstans att jag ser alldeles för mycket på tv-serier när jag bara plöjer igen dom. Så nu har jag börjat på en ny, Degrassi heter den! Har bara sett ett halvt avsnitt så vi får se om den lockar mig. Men anyway, jag har filmat två videos för ett tag sedan som jag ska klippa ihop och visa er beroende på om de blev bra, om inte får jga göra om dom och då lär det dröja. Annars kan ni förvänta er en video ikväll/imorgon.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

tavlingsryttarna
tavlingsryttarna,
Kul att du är på bloggbanan igen, välkommen tillbaka 😉
nouw.com/tavlingsryttarna
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tack! It feels good. Kram.
nouw.com/amandajosefsson