VINN EN LÄNKNING

God morgon på er! Just när ni läser det här så är jag redan på språng. Jag är på secret mission som jag ska berätta allt om såfort det är klart. Jag lovar att ni kommer bli helt chockerade för det är jag också.. När det är avklarat ska jag i alla fall åka direkt till Ametistas. Vi ska tömköra på egen hand och det känns lite läskigt fastän jag ändå börjar få kläm på det lite mer. Det blir ju bättre ju mer man håller på med det..

Sist men inte minst ska jag göra iordning här hemma + handla för ikväll trillar alla mina tjejkompisar in på förkrök! Vi ska nämligen ut och slå klackarna i taket. Jag har inte vart ute i Göteborg på hela sommaren, vilket är galet. Jag har liksom hållt mig i lilla Kungälv, och sen har jag jobbat 98% av alla helger så det har helt enkelt inte funnits utrymme för det. Min plånbok tackar mig dock för det. ;)

Så, jag önskar er en härlig fredag, så hörs vi under dagen. Jag kan inte vänta tills jag kan visa er resultatet utav mitt hemliga mission!! Jag lägger upp en ledtråd nedan, och den som gissar rätt blir länkad i alla inlägg som publiceras under helgen! GO, GO, GO!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

mollybergh
mollybergh,
Hmm.. starta ett företag med någon kompis? Haha ingen aning 😃
nouw.com/mollybergh
amandajosefsson
amandajosefsson,
Man kan ju hoppas 😉 Kram.
nouw.com/amandajosefsson
fanny.engstrom,
Skaffa ett fantastiskt sammarbete med ett fabulöst företag? :3
www.fanys.blogg.se