Thursday

Godmorgon på er!

Den här veckan har varit kämpig. Det har varit extremt jobbigt att gå upp plus att dagarna har känts långa. Idag är det min dag med Blomme men jag har så mycket plugg som ska göras innan söndag så jag skickade till hans ägare och frågade om vi kan byta dag till söndag istället. Så kan jag fokusera på pluggandet idag så jag blir klar, för det lär inte hinnas med så mycket plugg varken imorgon, eller på lördag med alla halloweenfiranden som man ska gå på.

Jag ska hinna se en film, analysera den och sedan läsa ut en bok för att sist skriva en recension om den, typ. Eh, ja men det hinner jag ju. De har lagt enormt stora uppgifter ihopklumpade på kort tid = vet inte hur man ska hinna. Eller jo, man hinner ju om man pluggar 8 timmar om dagen vilket jag egentligen ska göra men har ju valt att läsa 100% samtidigt som jag jobbar 100%. Från och med nästa vecka blir det bättre för då är jag ledig en dag i veckan fram till jul.. Då ska jag plugga.

Nog snackat om plugg, igår var jag på bio med Oliwer och hans familj. Vi såg Morran & Tobias. Jag tyckte om deras kortserie och hade höga förväntningar på filmen men vet ni vad. Den var rolig den första halvan, sen blev den enbart tragisk. Så de speglade Tobias uppväxt är ju precis och exakt så som människor faktiskt har det. Och jag tycker inte det är något att skratta åt eller finna humoristiskt. Så filmen får 2,5/5 av mig. Hade fått fler poäng ifall den inte innehöll just den delen jag beskrev ovanför.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer