Oroliga drömmar

God morgon på er!

Idag har jag haft sovmorgon, som inte blev till så värst mycket sovmorgon. Är ni liksom jag som inte kan somna om när te.x pojkvännen går upp tidigare? Jag blir klarvaken när jag hör dörren stängas och låsas bakom honom och då helt pötsligt känns det som om jag kanske inte är ensam hemma ändå. Hahah, är så himla fjantig. I vilket fall har jag spenderat hela natten med att drömma oroliga drömmar & vakna stup i kvarten. Jag känner att jag är på väg att bli sjuk vilket suger och jag tänker att nu ska jag bara köra på hårdare för jag kan inte bli sjuk nu. Har mängder med jobb inbokat samt träningar, veterinärbesök och så vidare. Så nej kroppen, ingen vila för dig! Min rygg kändes katastrofal när jag gick upp också, känns som en bra dag..

Nä, nu äter jag frukost och kollar på nyhetsmorgon. Börjar jobba om ett par timmar så har absolut ingen stress. Och ikväll väntas hoppträning för Malin! WEHOOOO! :D

Ametistas och min mammas unghäst som vi sålde hösten 2014. Tänk om han hade funnits kvar här, då hade hans inridning börjat ungefär nu. Hade vart så spännande.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Cajsas
Cajsas,
Sv: Tack, han är New Forest! Din häst är också jätte söt 😍
nouw.com/cajsas
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tack! 😊 Kram.
nouw.com/amandajosefsson