YELLOW

God-dagens!

Snacka om att uppdateringen har varit hej-kom-och-hjälp mig de senaste dagarna. Det har vart full rulle!
Igår var det långfredag och jag startade dagen med mina två systrar och deras älskade barn i Göteborg. Vi fikade och tog över 1500 bilder vid körsbärsblommorna. Ni kommer få se mängder där ifrån. När jag kom hem igen städade jag innan jag gjorde amerikanska pannkakor som jag åt med Oliwer och hans kompis Mattias.

Började sedan gå igenom bilder som ni redan sett lite utav och därefter gjorde jag iordning mig för att gå på konsert med min morbror. Vi stannade inte hela utan åkte efter halva, och då plockade vi upp Lisa och Morten. Hemma mötte vi upp Emelie och Rebecca och så hängde vi lite innan vi tog bussen in till stan. Där skiljdes vi åt och jag, Emelie och Sandra mötte istället upp Oliwer, Mattias och Anti. Vi var på någon bar i stan och hade det trevligt! Var en väldigt rolig kväll men vi kom inte i säng förrän klockan 4 så man var ju inte så pigg imorse.

Men jag blir som tur är väldigt sällan bakis, jag dricker inte så mycket, så jag är pigg och alert idag ändå! Jag är nu barnvakt åt världens gulligaste gud-dotter. Hon ligger för tillfället i sängen och sover med Oliwer. Jag har städat och nu ska jag käka lite, inte hunnit med det än..

Men glad påsk på er!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer