Wanties

Idag fick jag höstfeeling. På riktigt. Tror det har att göra med att jag har börjat plugga, och man börjar ju alltid plugga på hösten. Eller ja, inte alltid men oftast. Dessutom har det stora trädet utanför köksfönstret bytt sina stora gröna blad till gula. Det är mysigt. Vi äter middag med tända ljus och Idol går på tv. Ja, hösten är här. Och jag känner mig väldigt redo.

Med hösten sker det förändringar i garderoben. Alla sommarkläder ska ut och vinterkläderna ska in. Jag är ingen person som byter ut min garderob för varje säsong, alltså lägger ner de i en låda men jag funderar på att bli en sån person. Jag har väldigt mycket kläder som jag knappt inte hittar, eller får plats med, och då kanske det är dags att jag packar ner alla sommarklänningar och kjolar som inte kommer användas förrän nästa år.

I vilket fall. Här ovan ser ni en outfit som jag gärna hade haft hemma. Jeansen och skorna har jag ju, tröjan har jag liknande, men jag måste verkligen införskaffa mig en kappa och den där gråa halsduken jag har tjatat om i flera höstar/vintrar. Den är såååå fin. Nu ska jag slå ett slag i saken och köpa den. Nu blev jag väldigt inspirerad till att rensa min garderob, ska göra det i helgen tror jag.

Gillar

Kommentarer

Ebbassida
Ebbassida,
Gud så snygga saker!
nouw.com/ebbassida