"Vi bara låtsas som det regnar.."

God morgon på er!

Ni kanske tror att jag har legat och slappat fram tills nu, men ack vad fel ni har! Imorse var jag uppe med tuppen (haha) för att vara hos tandläkaren klockan 07:40. När det var klart åkte jag hem till min extrasyster Nathalie och hennes bebis-son Colin. Var evigheter sedan jag var där sist och det är hemskt att det går så lång tid mellan gångerna. Men det blir lite så, det är inte enkelt för mig att åka dit med omständigheter och därför blir det så sällan. Men det är mysigt när vi ses och vi lovade att ses oftare. Känns sorgligt på ett sätt att gå miste om Colins uppväxt, ni anar inte hur mycket jag har längtat efter honom. I flerafleraflera år och så blir det såhär. :( Nåväl, mysigt i alla fall. Nu när jag kom hem satte jag igång att städa iordning på mitt rum som har sett kaotiskt ut ett tag. Bytte sängkläder och lite så. Tänk vad mycket tid man fick över när man inte längre sitter bänkad framför make it or break it fastän det är sjukt tragiskt att den är slut. Jag såg alltså slut hela serien på 5 dagar. Det är galet..

Idag regnar det i Göteborg, och jag tänkte försöka mig på att sticka ut och springa. Hört att det är bra för ryggen att röra på sig så det är det jag tänker göra idag. När jag kommer in ska jag unna mig en kopp te och desperat leta efter en ny tv-serie som kan ta över mitt beroende. Vad ska ni göra idag? :)

Min plan är även att jag ska ägna tid till bloggen idag. Ta bilder på olika saker till inlägg som kommer upp under veckan.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

skogsraah,
Så fin du är!
skogsraah.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Men vad snäll du är. Tack! KRam.
nouw.com/amandajosefsson
lifebyisabelle
lifebyisabelle,
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tackar, tackar! kramis
nouw.com/amandajosefsson