Vem är Trevina?

Här startade min och Trevinas tid ihop. Ute i Lycke på en ung och grön 5åring. Min "låtsassyster" äger henne och har gjort hela tiden. Jag minns inte om jag hade fått Qlementine eller om jag inte hade det, men Qlementine (min första ponny) och Trevina är i alla fall halvsystrar. Qlementine var otroligt svår i början och jag klarade inte av henne, vilket ledde till att Nathalie fick rida Qlementine mer och jag red Trevina lite mer. Jag har ridit henne lite från och till från 2008 till 2014 egentligen. Men i vilket fall, jag hade henne på halvfoder där någon gång under 2010 när Q olyckligt skadade sig. Sedan dess har det flytit på och vi har startat en del clearrounder i hoppning och även en del i gymkhana.

Jag är så tacksam över att ha fått låna Trevina till alla dessa tävlingar. Vi har tävlat utomlands ihop och hon har alltid gjort sitt bästa. Vi har tävlat SM ihop och vi har tävlat internationellt ihop. Vi kom 4a på par SM 2012 med Celine & Gisela och vi skulle egentligen ha vunnit, om inte mina nerver kom i kläm.


Det var även tack vare henne jag fick chansen att rida Buzan. Hon lärde mig otroligt mycket och jag är så glad att fått ha en sådan fantastisk häst i min vardag. One in a million.​​

Gillar

Kommentarer

mee.animal,
Vad är det för något du tävlar i? Det ser svincoolt ut! 😊
neapocalypse.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Det är gymkhana 😊 Läs mer här: http://gymkhana.nu
nouw.com/amandajosefsson
linnea.asp,
vilka härliga bilder 😊
caironaa.devote.se/
amandajosefsson
amandajosefsson,