VEGANSKT SMINK

// I samarbete med Cocopanda //

För bara något år sedan var jag helt ointresserad utav smink. Jag brydde mig inte tillräckligt för att orka engagera mig i vad smink egentligen är. Men för varje dag som går blir jag mer och mer medveten. Idag försöker jag så noga jag kan att inte köpa smink som är djurtestat. Det är ju ingen som vill bidra till djurtester, men det är svårt att komma undan det.

För att ta ett bra exempel så är Loréal ett företag som inte testar på djur, men de säljer sina produkter i Kina vilket gör att produkterna testas på djur. Därför köper jag i den mån det går att inte köpa produkter från Loréal. Det är ju inte så att produkter som inte är testade på djur är dyrare, därför finns det ingen anledning till att bidra till den industrin.

För att det ska bli ännu lättare för oss konsumenter att köpa veganska produkter har Cocopanda skapat en vegansk-sida där de har samlat allt veganskt smink de har! HUR bra? Jag älskar det. Nu behöver man inte googla själv, utan man kan vara säker att sminket där är 100% veganskt. Sidan fylls ständigt på med både hårvårdsprodukter och smink. Ta en kik HÄR!

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer