Utvärdering; High Jump

I början på Juli köpte jag ett High Jump från PS of Sweden. Jag har hört både bra och dåliga saker om deras träns och tänkte att eftersom Ametistas var väldigt tjafsig med huvudet och läste flera liknande historier som vår, så fick jag tag på ett träns som var knappt använt till nästan halva priset. Då slog jag till och jag måste bara säga.

Har du en häst som inte riktigt är tillfreds, går kanske och slänger med huvudet, rör mycket på bettet och har svårt att komma till arbete?

Tveka inte. Det är värt varenda jäkla krona alltså. Efter att ha använt PS tränset en vecka kände jag extremt stor skillnad. Han var mycket mer tillfreds med huvudet och gick inte alls och drog mig ur sadeln på samma sätt. Han vågade ta stöd på båda tyglarna och han kom till arbete på ett helt annat sätt. Jag kan inte annat än att hylla PS träns, då framförallt High Jump då det är det tränset jag använder. Med ett fantastiskt nackstycke, ett fantastiskt utformat system med nosgrimman och ja, jag är så himla nöjd. När nästa PS träns ska inskaffas blir det ett Jump Off och det tror jag med all säkerhet kommer passa oss minst lika bra som High Jump.

Augusti 2014 vs Augusti 2015.

Gillar

Kommentarer

Mariinos
Mariinos,
Nu är de endast 1 dag kvar på min månadens blogg tävling! Har du inte deltagit? Du hittar inlägget under min header, och om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt! Kram ♡
nouw.com/mariinos
elsajohnsen00,
Åh vad kul att du känner skillnad. Funderar på att testa PS 😊
elsajohnsen.for.me
amandajosefsson
amandajosefsson,
Gör det 😊 Kram.
nouw.com/amandajosefsson