TRÖTT på företag

Blir så irriterad. Den 31/12 beställde jag min nya iPhone med lovord att den skulle komma måndagen därpå. Tror ni det kom någon iPhone i måndags? Nej. Jag väntade till tisdag efter jobbet och inte heller då var det någon iPhone som hade anlänt. Ringde därför till Comviq och frågade ifall något hade gått fel, och då sa hon att jag kan förvänta mig telefonen på torsdag eller fredag, men att mitt SIM-kort kommer att komma senare. (Jag har bytt från Telenor till Comviq). Men jag kunde använda mitt Telenor-simkort i den nya telefonen i väntan på Comviq-simkortet. Så jag väntade igår, och idag. Fick ett sms vid 16-tiden att min telefon & mitt simkort kommer i slutet på nästa vecka. Jag förvandlades till en drake och ringde direkt till Comviq och frågade vad som händer. Då säger hon att de tidigare personer jag har pratat med har sagt fel. Hur fan kan 2 anställda på Comviq säga fel? I vilket fall så bekräftade hon att det kommer att anlända torsdag/fredag nästa vecka. Även att det har varit felinformerat att mitt simkort och telefonen kommer att komma separat. Jag dör vad oproffsigt och dåligt. Ångrar som fan att jag bytte till Comviq.

Sist men inte minst så har jag i alla fall fått bra service ifrån Nelly.com. Jag beställde kläder & annat därifrån i söndags. De har ju 3-5 dagars leverans, och tro fan att de inte har kommit. Blir så jäkla irriterad alltså. Speciellt när det inte ens är första gången det händer. Chattade med någon i kundtjänsten på Nelly och förklarade och han sa att paketet hade lämnat lagret den 5/1 och att det borde vara framme hos mig, vilket det inte är. Men hen sa att jag kunde få returnera varorna kostnadsfritt vilket var HIMLA snällt. Alltså seriöst. Jäkla skitföretag båda två. Blir så lack. Nu har jag skickat ett långt mail till Nelly och hoppas på att få en förklaring, för så här kan det inte vara.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Din blogg har verkligen ändrats, alla inlägg handlar typ om tråkiga saker eller saker du inte förstår dig på.. så tråkigt...