Transport-snack

Jag gillar verkligen min transport, det är en cheval liberte gold II som vi köpte ny från Kungälvs Hästtranportscenter för ja, vad är det? Två år sen? Jag minns inte riktigt. Den har i vilket fall varit kanonbra och jag kan inte klaga ett enda dugg på den. Det enda som man skulle kunna önska är något tjockare väggar/något material i väggen som gör att det inte är lika ljudkänsligt. Det låter ganska högt där inne när man åker på en grusväg eller så. Men i övrigt, perfekt. Den är ganska låg vilket jag också gillar. Det känns på något sätt mer naturligt för hästarna att gå rakt in i transporten istället för att gå brant uppför. I och med det ligger transporten väldigt bra på vägen enligt min mamma. Jag har ju bara kört den snabbt hemma på gårdsplan, men den är enkel att få rak och backa med. Tycker till och med jag. Så; vi rekommenderar den!

Vi har ju haft planer på att sälja den men vi har velat lite fram och tillbaka. Planen var ju från början att behålla den, jag skulle ta ett utökat körkort och sen ändrades det till att sälja den här, köpa en med frontutlastning och som var lättare som jag kunde köra utan utökat körkort. Men nu är vi lite osäkra på vad vi ska göra. Jag är inte supertaggad på att ta det här utökade körkortet utan jag vill helst ha den här transporten men att jag får köra den på mitt vanliga ;) Men nåväl, vi får väl se vad vi kommer fram till.

Ett annat plus med den här transporten är att sadelkammaren är så himla rymlig. Får gott och väl plats med två sadlar, packning och dyl utan att det blir trångt. Det gillar jag. Såhär ser det ut när vi är på väg till tävling i min sadelkammare :) Så behändigt att inte behöva packa in allt i bilen..

Gillar

Kommentarer

emil.nilimaa,
Jag hade varit glad om vi hade en transport, även om det var något jäkla skrot på sista andetagen innan demontering 😉
www.piedrider.com
amandajosefsson
amandajosefsson,
Ja jag klagar ju inte så sätt 😉 Kram.
nouw.com/amandajosefsson
nataliepe
nataliepe,
Vi köpte en ny transport där i början av året också som vi och hästarna är nöjda med. 😊
nouw.com/nataliepe
amandajosefsson
amandajosefsson,
De är jättebra 😊 Kram.
nouw.com/amandajosefsson