Träningen för Malin

Idag har jag varit på Stall Holmegård och tränat med Ametistas för en ny tränare, Malin Trollnäs Turesson. Jag red i en grupp med två andra ryttare, och jag måste erkänna att det pirrade lite i magen påväg dit och under framridningen. Men blev varmt välkomnad av både tjejerna i gruppen och av Malin så det kändes bra. Vi gjorde några bra övningar där vi tog tillbaka hästarna på korta galoppsprång, lite studs och sedan gick vi över till att länga galoppen. Det gick jättebra och Malin sa att det såg fint ut :)

Vi avslutade med bana på runt 1m och det gick SÅ himla bra. Är så glad och lycklig. Malin sa att jag fick en guldstjärna för min ridning och att hon gillade Ametistas och tyckte hans inställning var bra! Det var så roligt att få lite beröm för allt slit både jag och Carro har lagt ner på honom. ÅH! Längtar tills söndag då det är tävling på stall Holmegård. Då ska vi hoppa 1m men det vet ni ju redan.

Jag visar lite mer bilder imorgon, nu ska jag äta langos och se på the OC med min pojkis, hans mamma och hans syster som är här på besök :)

Gillar

Kommentarer

josephines
josephines,
Älskar din header!
nouw.com/josephines
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tack vad snäll du är 😊 Kram!
nouw.com/amandajosefsson
amandajosefsson
amandajosefsson,
Men, tack! 😊Kram!
nouw.com/amandajosefsson