Theodor vecka 4

Min lilla älskling blev 4 veckor på alla hjärtans dag. Det firades med att hans mamma hade smink på sig för första gången sedan nyårsafton och en annan tröja än en hoodie. Man blir bekväm som föräldraledig när man bara hänger hemma! ;)

Vi firade iallafall alla hjärtans dag och hans fyra veckors dag med att jag lagade middag till oss och sen hängde vi i soffan med godis och semlor. Det är verkligen det absolut bästa fredagsmyset jag vet- bara mysa i soffan med myskläder med mina två älskade killar. Behöver inget mer än det i livet.

Sen på något sjukt sätt blev han en månad gammal. Vi var hos BVC på läkarkontroll och allt såg fint ut med honom! Så skönt. Vi vägde och mätte också, han är 58,5 cm lång och väger 5490 gram! Helt sjukt. På en månad har han gått upp 1,5 kilo!! Han väger mer än sina kusiner och sina kompisar som är äldre dessutom, men han har ju sin pappa att brås på så det är inte så konstigt att han redan nu är stor! Det är skönt att veta att han definitivt får i sig ordentligt med mat iallafall!

Han har hittills vaknat varannan timma på natten vilket jag tog upp med BVC. Hon sa att eftersom han går upp så bra i vikt kan vi testa att stoppa in nappen och se om han nöjer sig med den. Och alltså, ja, det gjorde han ju! Inser nu att han inte ens var vaken när jag tog upp honom för att ge mat innan utan han låter i sömnen. Så direkt gick vi från 5 uppvak till 2. En rejäl skillnad!

Han har träffat sin brylling Livia också som föddes dagen efter honom! Så kul ju :)

  • Baby T

Gillar

Kommentarer