Theodor vecka 2

På något vänster blev Theodor en vecka gammal. Och hans andra vecka i livet hade börjat. Helt sinnessjukt vad tiden går fort. Oliwer var fortfarande hemma med oss och vi fortsatte ta emot besök av faster med kusiner, morfar, mormor och mostrar. ♡

Vi var på första besöket på BVC och han hade gått upp jättebra i vikt även denna veckan. 330 gram. Stor kille! Vi badade även för första gången vilket var fruktansvärt haha. Vi hade sett framför oss att han skulle älska att bada men det varade i 1 minut och var bara skrik. Men han var väldigt gullig i sin handduk iallafall. Det är så sjukt att använda alla dessa saker man har köpt för evigheter sedan. Även om jag visste att någon gång kommer de användas så har de ändå känts så overkligt och så långt bort. Som den här handduken som jag köpte i augusti liksom. Det var evigheter sedan. Och nu använder min son den?!

När vi var hos BVC så passade även jag på att väga mig och hör & häpna! Jag var nere på min startvikt redan efter mindre än två veckor! Det känns tacksamt. Nu ska det bara byggas muskler så snart man får börja träna. Har inte varit på efterkontroll än utan ska på det i mars.

  • Baby T

Gillar

Kommentarer