The man.

Alltså. I'm well awared att det är yngre tjejer som läser min blogg men ni får titta bort ett par ögonblick, because i just have to..

Men alltså. Jag har varit besatt utav den här killen sedan 2010. I början var jag verkligen besatt. Jag grät mig själv till sömns och hela den där baletten. Så när jag blev tillsammans med Oliwer för två år sedan gick min bieber-fever över och det var ungefär i samma veva som han blev så bråkig, men aldrig att jag inte tyckte om honom. Nu, däremot, när han verkar ha ordnat upp sig själv så blossar alla gamla känslor upp igen. Och inte blir det sämre utav att han har blivit så fruktansvärt jävla as-snygg. Alltså han är definitionen av perfektion.

Får hål i tänderna bara utav att titta på honom. God damn. Har ni sett Carpool videosarna? Om inte, se dom! Så söt & så mogen. Han har verkligen växt upp och blivit en man. Det gillar jag.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

Karin
Karin,
Men amanda... Nu kollade jag på dom videorna på youtube så nu är jag också stuck. Visste inte att han var så vuxen nuförtiden! Mjau. Haha!
karinlindblad.se
IP: 82.99.3.229