Sysselsätter mig

Halloj. 4 dagar kvar till BF och jag är superrastlös. Försöker sysselsätta mig med grejer att göra men så är ju problemet att jag orkar inte göra något alls egentligen. Men idag har vi varit på Ikea och köpt madrasskydd, man vet ju aldrig om vattnet går haha. Nä men det är ju bra att ha oavsett om vattnet går i sängen eller ej, det lär komma en del vätskor i sängen (det lät äckligt) när man ammar och bebis lär spy/blöjor läcker mm. Så allt för att skydda sängen så mycket det går!

Vi köpte även dessa två anslagstavlor som ni ser på bilden. Har tänkt köpa såna länge men idag fick vi tummen ur och Oliwer satte upp dem när vi kom hem så jag kunde sätta upp lite bilder. Det är ju väldigt färgglatt hemma hos oss, tycker ni inte det? 😂 Det är nog ingen överraskning att mina favoritfärger är grått, svart och vitt.. Oliwer fick bland annat en grå hoodie av mig i julklapp och han ba: ”åh, en grå! Det var otippat” haha. Det är ju fint okej.

Sist men inte minst var vi på jakt efter en madrass till en bedside crib! Var en som skänkte bort en sån i jättefint skick så vi slog till! Fanns dock inga så små madrasser på Ikea så vi fick beställa från Babyland istället. Hoppas den kommer snabbt så man kan få iordning sängen tills han anländer. Jag har iallafall tvättat av den och gjort iordning den så den är ren.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229