Stallplats till hösten

Från september 2014 till maj 2015 stog Ametistas i ett stall här i närheten utav mig. Det var ett westernstall med 12 boxar. Jag flyttade därifrån på grund utav flera anledningar, men den största var betet. Så jag bestämde mig för att flytta Ametistas till Kareby där min tränare har sina hästar för bete men har nu blivit erbjuden stallplats där. Står mitt i valet och kvalet för jag har ingen aning om hur min höst ser ut, vad jag jobbar med, hur mycket pengar jag har att röra mig med och vilket alternativ som passar oss bäst med tanke på våra mål. Jag skulle helst vilja ha en framtidskarta för att se hur det ser ut om 3 månader, men det är ju omöjligt.

Det finns både för och nackdelar med båda stallen, ridhus på det ena, längre utevistelse på det andra. Mindre åtaganden på det ena, dyrare stallplats på det andra. Men det allra viktigaste för mig är att Ametistas och jag trivs, det inte är massa tjat och bråk, bra utevistelse (minst 8 timmar), bra ridunderlag med ljus samt hindermaterial. Och det verkar som att båda ställena passar bra in på min beskrivning, men frågan är därför: vilket stall är bäst? Blir galen på att grubbla såhär. Finns så mycket för & nackdelar med båda.

​Är det någon som vet något stall i närheten utav Ytterby, Kungälv, Kareby, Hålta? Är intresserad av det mesta som uppfyller kriterierna ovan!

Gillar

Kommentarer

alice.e.nilsson
,
Åh, det är så jobbigt att leta stallplats! Har kommenterat förut men jag står iaf på stall rogstorp i Kareby (ett utav de två som ligger precis bredvid varann) och det är ändå helt okej på många plan. Men tjafs, bråk och obefintlig ledarskap har verkligen förstört och splittrat hela stallet på senaste tiden & hela 4-5 av stalltjejerna flyttar efter sommaren pga detta.. Sjukt trist, för anläggningen har verkligen förutsättningarna till en rikigt bra inackorderingsverksamhet! Hur som helst, om du hittar något bra stall (och det finns fler lediga platser/möjlighet att ställa sig på kö) får du jättegärna höra av dig om du vill!! 😊
amandajosefsson
amandajosefsson,
Åh, vad tråkigt! Det ska jag absolut göra. Kram till dig!
nouw.com/amandajosefsson