Some thoughts

Vad händer om vi skulle komma på att det inte finns något annat liv i rymden än oss. Vi här på jorden. Att man i alla dessa år har sökt efter något som man nu har fått svar på inte finns. Det är bara vi. När jag har försökt diskutera frågan har jag fått såna tomma svar. Som att det inte är något viktigt eller ens något man funderar på. Eller är det bara jag som är besatt? Konstant tänkande på rymden och vad som egentligen finns där ute. Jag skulle känna mig tom om jag fick bevisat för mig att det inte fanns något och att det aldrig hade funnits något. Besvikelse. Tänk er att NASA hade lagts ner? All forskning och alla pengar man har lagt ner har varit förgäves. Obehaglig tanke, men det kanske bara är jag.

-

Nyhetstidningar och nyheterna på tv gör mig illamående. Det enda som dessa innehåller är nyheter kring bomber, terrorism och Trump. Nyheter som någon person på de här kanalerna har valt ut är viktigt. Medan vi i storstäder tror att det absolut inte händer något brott eller något värt att upplysa i Norrland, eller på Island. Men man blir fullmatad med information om saker som någon tycker är viktigare, och ingen rapporterar om det som anses mindre viktigt. De som säger sig vara allmänbildade, och endast läser expressen, är inte allmänbildade. Jättebra att läsa tidningar, men var källkritisk. Och kom ihåg- bara för det inte står något om ett rån på Island, betyder det inte att det inte händer.

-

Efter att snart ha sett klart Gossip Girl för miljonte gången inser jag återigen varför Blair är min favorit. Första gången jag såg serien var Serena min favorit it-girl och det är nog så för alla som inte förstår innebörden utav serien. Men för varje gång jag ser serien inser jag igen hur Serena aldrig växte ifrån high school medan Blair växte till en stark kvinna. Det är Serena som är skurken i serien och Blair är verkligen New Yorks it-girl. Hon var det från början, men hamnade i skuggan utav Serenas alla trubbel. Ni som har sett serien, håller ni med mig? Blair är precis den personen jag önskar jag vore.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer