Smögen

Igår åkte jag och Emelie till Smögen med min morfars husbil. Våran plan var att dricka vin på klipporna men den ändrades. Vi startade vår campingtripp med att sola på klipporna och därefter grillade vi (Emelie).


När grillmästarn hade grillat klart åt vi och drack en flaska vin. Haha låter så knäppt att skriva att vi drack en flaska vin, men det gjorde vi i alla fall.


När vi hade käkat färdigt gjorde vi oss iordning. Emelie sminkade mig (hon är queen på sminka, thank god for that best friend liksom!). Plattade håret och så poppade vi en champagneflaska.


Här hade vi ännu inte bestämt att vi inte skulle stanna kvar vid campingen, så vi gjorde oss mest iordning för att det var kul, drack vin och chillade. Tog bilder vid havet som ni får se lite mer utav imorgon.


​När vi var klara med vår fotosession så drack vi vår tredje flaska vin. Och cyklade in till Smögen. Hängde på bryggan hela natten och somnade inte förrän halv 5-5. En av de bästa kvällarna och nätterna och dagen den här sommaren. Så himla härligt. Där gick vi på bryggan i kjol och tröja i iskall vind men med världens lättaste känsla i hela kroppen. Såååååå underbart. Vill göra om det fyratusen gånger. Så roligt hade vi. Och somnade gott gjorde vi också.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer