Släpper bomb nummer 1

Som jag nu har berättat för er många gånger, så är det en bomb jag kommer att släppa såfort jag känner mig redo. Jag var redo för en vecka sedan ungefär men sedan blev jag livrädd och då backade jag igen. Det här är så otroligt läskigt, naket och hela världen kommer att kunna döma mig. Men jag tänker göra 2016 till drömmarnas år, där allt jag drömmer om kommer att inträffa. Eller inte inträffa, jag ska dom att inträffa. Så efter att ha sagt det högt till tre utvalda personer så har jag nu bestämt mig för att inte sitta och hålla på min dröm längre. Det pirrar i hela magen bara av att ens tänka på att skriva det här. Men nu kommer det, är ni redo?

Under 2016 ska jag skriva en bok.

Haha, den anade ni inte va? Jag har i hela mitt liv velat bli författare och skriva texter av olika slag, men mitt intresse dog någonstans i början på gymnasiet eftersom jag hade en så otroligt dålig lärare. Men nu det sista halvåret har mitt skriv-intresse återkommit och jag har funderat på det här om, och om, och om, och om igen. Kommer jag våga? Ska jag göra det? Ska jag berätta för någon? Och jag bestämde mig för att falla fritt. Och även om jag ens blir klar med boken så är det inte säkert att ett förlag kommer vilja trycka den. Men jag tänker, hur ska jag kunna få reda på det om jag inte testar?

Så jag har faktiskt startat. Jag är redan nu på kapitel två och har sisådär 80 000 ord kvar. Det tar sig! ;)

p.s. inom någon månad kommer ytterligare en bomb att släppas och jag kommer droppa några ledtrådar då & då. jag lovar att det kommer vara något ÄNNU större och ÄNNU häftigare än att jag ska skriva en bok. stay tuned! d.s.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

tuvabjornwall
tuvabjornwall,
Men WOW vad coolt!!
nouw.com/tuvabjornwall
Marica
Marica,
IP: 82.99.3.229