Såhär ser det ut i stallet

Tänkte visa mitt skåp och mina utrymmen i stallet. Här på första bilden ser ni fyra hyllor. Längst upp ligger min väst, tävlingshjälmen, nya benskydd, handskar och sporrar.

Andra hyllan är det paddar, alla salvor och klet, hästgodis, snoddar, borstar och andra smågrejer.

Tredje hyllan är det lindor, benskydd, schabrak och boots. Sedan ligger min och Jennifers (A's medryttare) hjälmar ovanpå.

Sista hyllan ligger det täcken och våra stövlar. Fanns tydligen lite paddar där också såg jag på bilden.

Här ser ni en bild på där träns och annat hänger. Han har för nuvarande 3 träns, ett hunter-träns från Hööks med anatomiskt nackstycke. Det används till det mesta, är ett lite slit och släng träns som sjunger på sin sista refräng. Det andra tränset är ett vanligt engelskt träns från Hööks, Det är hopptränset och det används bara till hoppningen då pelhalmet alltid sitter på. Sista tränset är nytillskottet; PS High Jump. Det används på tävling & träning som finträns.

Ni ser även att det hänger lite andra bett, ett hackamore, longeringslina, grimmor, flughuva, martingal os.v.

Här hänger mina sadlar. Vi har för tillfället en Bates hoppsadel, som är superduper skön. Den köpte vi till Ametistas när jag köpte honom, och den har hängt med i ett år alltså. Den är så bra för den är jätteskön, ser nästan ny ut och det går att byta järn. Så i våras när sadeln behövde breddas bytte vi bara järn i sadeln och så låg den perfekt igen. Så härligt. Jag rekommenderar Bates varmt! Ett nytillskott till vår familj är dressyrsadeln Spalding. Den köptes också begagnad men funkar väldigt bra. Den är jätteskön och jag sitter bra i den. Den ligger bra på A och det verkar som att han tycker om den. Här hänger mina sadlar! :)

Det blå sadelöverdraget är dressyr och det svarta är hoppsadeln.

Gillar

Kommentarer

luffarligan,
Shit vilken ordning du har! 😝
www.teamluffarligan.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Haha tycker du? Jag tycker det känns som kaos och hade velat ha 4 skåp till för att känna att jag hade ORDNING. Kram!
nouw.com/amandajosefsson