Ruskigt dålig dag

Prestationsångest är namnet på en av de olika typer av ångest som jag lever med. Det är den som träder fram dagligen och får mig att gråta varannan dag. Den träder fram i olika former, varje dag, i olika situationer. Men självklart är den närmst till hands i jobbsammanhang. Skitjobbigt. Den är där hela tiden och ibland brister det och det gör det idag. Jag har varit ledsen hela kvällen. Jag vet att det brister när jag tar på mig för mycket och inte lyckas leverera det jag vill.

Jag är en känslig människa och jag har ganska stora problem med det här när de väl kommer. Jag tänker alltid att jag ska söka hjälp men när jag väl ska göra det är jag inne i en bra fas och då tänker jag att jag inte behöver det. Så ond cirkel.

Det värsta med att skriva om det här är att det känns som att jag inte har någon rätt till det. Som att min ångest inte är lika mycket "värd" som någon annans. Förstår ni hur jag menar då? Folk mår dåligt och har grov ångest och här sitter jag med lite prestationsångest som jag innerst inne vet är helt obefogad. Jag skäms för att jag tänker på det sättet, för den är ju en gigantisk börda för mig att hantera.

Jag trillar av ämnet hela tiden, men jag kan inte mer än att säga- jag har en skit dag idag och jag hoppas att jag mår bättre imorgon.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

sandraohlen
sandraohlen,
❤️❤️❤️
nouw.com/sandraohlen