Roeckl

Nu, hör och häpna, har jag för första gången i mitt liv ett par Roeckl-ridhandskar i min ägo. Jag kan inte ens räkna alla gånger jag har stått med ett par sådana i mina händer men sedan hängt tillbaka för att det har känts som lite mycket pengar att lägga på ett par handskar liksom. Jag har ju som ni vet fått stå för all min utrustning själv i flera, flera år, och då har inte min prioritet varit ett par ridhandskar för flera hundra liksom. Men så för några dagar sedan var jag i stallet och så fick jag ett paket i handen. Och i det låg det ett par Roeckl handskar. De var ifrån Carro m. familj som tack för hjälpen nu när hon har gjort sig illa. Blev himla glad, men hade såklart inte behövts med tanke på att Carro alltid ställer upp för mig när jag behöver hjälp. Men i vilket fall, jättesnällt och roligt! :)

Gillar

Kommentarer

vanessaanderssons,
De må var dyra, men bättre handskar hittar du inte, Jag köpte samshields handskar för 1200..de gick sönder efter en månad 😟 Man förväntar sig ändån mer för de priset!
vanessaandersson.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Men WHAT! Sånt får ju bara inte hända!
nouw.com/amandajosefsson
emelie.l95
,
Finns inga bättre handskar, köpte mina första roeckl handskar för 4 årsen och jag använder dom än idag. Så dom är verkligen värda sina pengar!
amandajosefsson
amandajosefsson,
Åh vad skönt att höra 😃
nouw.com/amandajosefsson