RHODOS - SATURDAY

I lördags vaknade vi upp till ett soligt Rhodos och med en hotellfrukost som väntade. Croissanter och nutella, do i need to say more?! LIVET. Det åt jag varje dag. Och vattenmelon. Mmmm. Det här som ni ser på bilden var min standard-frukost/beach outfit. Klänningen kommer från H&M.

Efter frukosten gick vi ner till havet. Jag åkte runt på min Pegasus. (Både bilden ovan och bilden under är tagna med alldeles för högt ISO, så därför är de så ljusa... Jag har försökt göra de jag kan för att de inte ska göra ont att se på i alla fall...)

Vi tog inte så mycket mer kort utan vi hängde vid havet/poolen och när klockan blev eftermiddag gjorde vi oss iordning.

Jag & Oliwer tog en gullig bild ihop.

Vi satt och chillade en stund, drack varsin cosmopolitan (som förövrigt var sjukt äcklig) och åt chili-chips!

Vi begav oss mot gamla stan i Rhodos i solnedgången.

Vi bestämde oss för att äta på en resturang på ett tak inne i gamla staden. Planen var att äta trerätters där men efter 20 minuter fick vi in förrätten, och inte ens hela förrätten. Efter att ha sagt till två gånger sa vi till sist att vi ville betala. Jag var så hungrig och blev så lack på servicen så vi betalade och gick därifrån. Istället hamnade vi på ett ställe i hamnen som var SÅ gott, SÅ bra service och SÅ bra mat. Vi åt där tre eller fyra gånger till under resan faktiskt. Så bra var det!

Ni behöver inte se förrätten, det var tzatziki och vitlöksbröd. När vi kom till den nya resturangen så beställde jag en gyros utan kött, chocken hos mannen som tog emot beställningarna alltså. Han tittade på mig och sa: "en ovanlig." LOL.

Jag och Oliwer delade på en efterätt med :) En banana-split.

Klart slut på lördagens äventyr!

  • RESOR

Gillar

Kommentarer