Rhodos - Friday

I fredags ringde klockan vädigt tidigt. 03.20 för att vara exakt. Då klev jag och Oliwer upp för att åka till Landvetter! Agendan var ... Rhooodos!

Vi landade på Rhodos flygplats vid 10-tiden så vi var framme på hotellet runt 11. Vi checkade in på hotellet, fick välkomstdrink och sen landade vi på rummet. Så fin utsikt!

Vi bodde på ett hotell som hette Aquarium View, som är något slags systerhotell med Cactus Hotell. Vår första dag åt vi lunch på det hotellet. Vi åt gyros och jag var så sugen på tzatziki så jag & Oliwer delade på en förrätt. MUMS.

Jag och Oliwer la oss vid poolen resten utav dagen innan vi gjorde oss iordning för att käka middag. Men först var vi så klart tvungna att ta kort vid havet i resterna utav solnedgången.

Jag och min prins.

Vi åt middag på en restaurang där det var foto-förbjud! Haha, jag har nog aldrig blivit så paff tidigare. Jag har alltid tänkt att restauranger vill att man ska ta kort på maten då det är gratis marknadsföring, men så kanske det inte är. I vilket fall smygtog jag kort på maten för det var så sjukt gott!

Sen sa vi god natt och somnade gott. :)

  • RESOR

Gillar

Kommentarer

lifestylebyamanda
lifestylebyamanda,
Så fint 😍 Den utsikten är helt fantastisk!!
nouw.com/lifestylebyamanda
amandajosefsson
amandajosefsson,