Resultat div 2 final 4/10

Idag var vi på Alleby för att tävla finalen i Div II. Det har gått så fort, känns som det var igår det jagades folk till laget liksom, och nu är det avgjort! Jag kan avslöja redan här att Kungälvs Hästsportsklubb står som segrare i 2015's upplaga av Divison 2. Himla, himla, himla roligt!

Jag valde att bara hoppa en klass idag, och det var 1 meter. Med tanke på våra förutsättningar hade jag ingen förhoppning alls på hur det skulle gå på banan men han kändes med på noterna redan från start. Det blev en relativt lång framridning pga missförstånd mellan sekretariatet och lagledare, men det gick bra ändå. Vi fick en jättebra känsla på framhoppningen och alla språng vi tog där var verkligen perfekta. Satt som en smäck.

Jag testade att rida med mina få hårstrån instoppade och jag gillade det faktiskt :) Tror det blir det som gäller i framtiden.

Och sååå var det vår tur att gå in på banan. Det kändes kanon alltså. Aldrig haft en så bra känsla från start. Vi satte exakt alla linjer förrutom 2 hinder varav det ena var b hindret i kombinationen. Då rev vi och jag tar verkligen på mig det helt och hållet. Det var ett skitpet men det gör ingenting. Jag struntar i att det var ett dumt misstag utav mig och att vi fick ett pet, för rundan i sig var så himla bra. Vi hade ett jämnt flyt med bra kommunikation och jag önskar nästan att det hade varit inverkanspoäng idag istället. ;) Så det blev 4 fel och en 4:e plats med 3 placerade. Surt, men vad gör det när han skötte sig som en klocka och jag är supernöjd! Som Alexandra så klokt sa: hellre en 4-fels runda som man är supernöjd över än en felfri runda där känslan inte var bra. Och to be honest, jag rider inte för att vinna 1m och 1,10 klasser. Mitt mål är way higher than that.


Så, nu väntar ni säkert med spänning på det slutgiltliga resultatet. Ni vet ju redan att vi kom första utanför placering individuellt, och att vi vann totalt i hela div 2, men vem vann egentligen för dagen? ;) Joooo, det gjorde vi!!! Jag fick 4 fel, och det fick Madeleine som hoppade 1,10 också. Frida (hoppade 1m) var felfri och vann individuellt också samt Jenny debuterade 1,10 med 12 fel. Jättebra jobb av allihopa!

Gillar

Kommentarer

equua
equua,
Grattis! vilken fin runda!
nouw.com/equua
amandajosefsson
amandajosefsson,
lindabergqvist
lindabergqvist,
Jättefin runda!! 😊 Stort grattis! ✨
nouw.com/lindabergqvist
amandajosefsson
amandajosefsson,