Presentation: mig själv dårå

Hej och välkommen till mitt lilla krypin!

Jag tänkte skriva en utförligare presentation om mig själv vilket är passande till första inlägget. Jag heter som ni säkert förstår, Amanda Josefsson, jag är 19 år gammal och är en hästnörd ut i fingerspetsarna. Jag har en egen häst som heter Ametistas som jag har ägt i 1 år. Vi har precis börjat komma ut på tävlingsbanorna och har startade Bohuscupen där vi var felfria alla rundor, vann individuellt första omgången och laget kom på en 2a plats totalt. Vi har startat ett par 1m-klasser och samlar nollor för att därefter gå upp en klass. Till hösten väntar div. II där vi ingår i laget.

Ett långsiktigt mål är Tour of Amateurs som går i Falsterbo. Vägen dit är lång och säkerligen krokig, men på ett eller annat sätt ska vi nå dit. Vi tränar för Caroline Stenlund (www.ponnyfokus.se) och tränat en del dressyr för Ebba Deijenberg. Till hösten ska vi börja träna för en annan hopptränare.

Tillbaka till mig. Jag har ridit i hela mitt liv och har haft en del hästar. Jag sålde min ponny Herkules i maj 2014 för att därefter köpa Ametistas. Jag köpte tillbaka min f.d foderponny i januari 2015 och nu är han utlånad på foder. Det kommer en presentation om honom också.

Jag tog studenten i juni 2015 där jag gått estet/media. Jag valde inriktning foto då det är något jag tycker är roligt och gör det ofta. Just nu jobbar jag på ett äldreboende här i närheten där jag bor, och vad som händer till hösten är okänd mark. Det återstår helt enkelt att se!


Puss & Kram, hoppas ni stannar kvar här på min blogg!

Gillar

Kommentarer