Pay & Jump 20/8

Igår var vi alltså på pay & jump och hoppade 1m och 1,10m. Det var vår första runda på 1,10m dessutom vilket var roligt! :)

1m -
Var jättefin på framridningen, fick något halvdant språng på framhoppningen men överlag väldigt bra. Inne på banan så var han fin, lyssnade bra på mig men var inte riktigt framme för skänkeln vilket resulterade i en dålig fart = inga bra avstånd = ett ner. Tråkigt men helt mitt fel då jag måste få upp mer fart. Blev några dåliga linjer till vissa hinder medan andra kändes riktigt bra. Efter hinder nummer 6 kickade jag till honom och då vaknade han minsann till. Så de två sista hoppen kändes jättebra!


1,10m -
Detta gick ... sådär. Eftersom han inte var framme för skänkeln inne på banan lånade jag Carros sporrar. Vet inte om det var det som gjorde att han blev helt bananas eller om det var för att han tyckte det var himla roligt att hoppa lite högre. Fort gick det i alla fall och stark var han verkligen. Tror vi rev 3 hinder och jag la bland annat en volt samt fick styra in i väggen pga jag inte fick stopp på honom. Så ingen kanon runda, men de språng som blev bra, blev riktigt bra. Jag har tyvärr (eller tur nog?) ingen film från denna kaotiska rundan. Men fick höra efteråt att det inte alls såg illa ut utan att det nog bara kändes så. Jag bryr mig absolut inte om våra fel, utan jag bryr mig om att han inte tog mina förhållningar utan bara drog på, det gillar jag inte. Överlag kändes det väldigt bra och jag känner absolut inte att detta var en för tidig start för oss. :)

Gillar

Kommentarer

tuff_sasse,
Grattis till debuten 😃
Alltid skönt att ha den avklarad iallafall och nu kan det ju bara gå bättre! 😊

www.rhocabus.blogg.se
www.rhocabus.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tack så mycket! Men precis, så tänker jag också. På't igen bara! Kram!
nouw.com/amandajosefsson
skogsraah,
Grattis 😃
skogsraah.se