Panik deluxe

Varning för virrpannan Amanda som är i farten..

Som jag skrivit åkte Matilda, en utav mina bästa kompisar från högstadiet, till USA, eller Dallas för att vara väldigt exakt. Hon är utbytesstudent där i 10 månader. Ni kan läsa om hennes äventyr HÄR då hon börjar skolan imorgon! I vilket fall som helst. Ni kanske inte vet det men min plan var att samtidigt som henne åka till USA, fast då hon är ett år yngre så får ju inte jag gå på High School, utan min plan var att åka som au pair i 13 månader. Jag fullföljde hela processen och pratade med en familj två gånger till och med. Så blev det inget med den och sen tappade jag lusten totalt. Har till och med fått förfrågan om att komma till en hästgård men jag har bara inte känt suget. Mitt sug för att bo i USA har dock alltid funnits och ni förstår säkert då att jag blev ännu mer sugen efter att ha pratat med Matilda nu när hon har åkt samt läst hennes blogg..

Jag tror på att saker händer utav en anledning, men jag blir bara så frustrerad att jag inte kom på att jag ville åka tidigare. Jag vet att hade vissa saker inte inträffat hemma (till exempel köpet utav Ametistas, att jag träffade Oliwer) så hade jag åkt. Det känns sjukt jobbigt att det är så, för jag känner verkligen i hela kroppen hur mycket jag vill, jag sitter till exempel med tårar rinnandes nerför mina kinder för att jag villvillvill åka men jag kan inte. Jag kan inte vända ryggen mot både Ametistas & Oliwer för att bo i ett annat land bara för att jag vill. Och samtidigt som jag vill åka så vill jag då som sagt inte lämna både A & O, för att jag vill träna & tävla och utvecklas mot Falsterbo, och jag vill vara med killen jag älskar mest i världen.

Jag vet verkligen inte vad jag vill, men jag vet att hela min kropp vill till USA.

Gillar

Kommentarer

emma.pegasus
,
Fullfölj dina mål med Ametistas, jobba röven av dig, sedan om två tre år, FLYTTA dit???? hyr ett rum/lägenhet med Oliwer, allt är möjligt! bara för att man är född i sverige är det väl inte skrivet att man måste bo kvar här? Inget är försent! (jag o movitz har planer på att dra dit o på där ett tag, HÄÄÄNG MEEEED)
amandajosefsson
amandajosefsson,
Jaaa jag vet, inget är omöjligt... Kram!
nouw.com/amandajosefsson