On fleek

Jag måste bara visa er min facelook igår på dejten. Mina ögonbryn?! Alltså så nöjd. Hittade en grym tutorial och ja, kommer aldrig någonsin måla dom på ett annat sätt. Så snygga blev dom! Enda minuset är att jag för ett tag sedan gick loco på dom och ni ser ju att mitt högra är aningens "lägre" än det vänstra. Mitt vänstra är on point verkligen, det högra är inte långt ifrån men tycker det är för "rakt" och det är då pga noppringen... ;)


Anyway. Ögonbrynen är målade med en ögonbrynspenna från H&M och en jättebra ögonskugga som nu mer är ögonbrynsfärg. Visste ni att det går lika bra att använda ögonskugga till ögonbrynen? Det är faktiskt topp! Se till att det inte är glitter i bara.. ;)

Ögonskuggan är ifrån Urban Decay, naked 2. Så nöjd med den paletten. Älskar den!! ✨ Ögonfransar från Depend. Mineralpuder från Bareminerals, foundation från MaryKay, highlighter från the Balm. Läppenna från BareMinerals moxie Energized och läppstift från the Balm imma good kisser. :)

Till något helt annat så går jag i tankarna att fylla min överläpp. Alltså allvarligt, ser ni på bilden? Den finns inte! Jag har ingen överläpp. Så kanske att man bara fyller jättelite för att få ett lyft? Ser ju knas ut när man bara har en stor underläpp.. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer