Omge er av människor du tycker om

Jag är så glad just nu. Det är så härligt att känna det! För er som har följt min blogg tidigare vet att jag inte alltid har varit glad, men det är jag nu. Det känns stabilt och bra alltihop. Det är bra mellan mig & min pojkvän, det är bra med jobbet just nu, det är bra med Ametistas (peppar, peppar) och det är så skönt att känna mig så stabil med mina kompisar. Jag vet exakt vilka som ger mig bra energi och vilka som ger dålig energi, och jag har blivit så bra på att koppla bort de jag inte känner behov utav att umgås med.

Det är viktigt att umgås med människor man känner sig trygg med, som ger positiv energi och som inte tar energi av att umgås med. Någon som man kan lita på och som man inte behöver vara sig till. Det känns som att det nya 2015 är att vara så falsk och självgod som möjligt vilket blir SÅ tröttsamt i längden. Det är ingen som vill umgås med sådana människor. Men, jag är så glad att det finns människor i världen som man kan öppna sig för och bara vara sig själv med! Allt blir så enkelt då.

Jag ska försöka skriva lite mer tankar, men just nu är det ganska svårt att finna tid till att skriva ner tankar & åsikter, but believe me, det BUBBLAR om dom i min hjärna. Det kommer, det kommer. Tycker det är så roligt att statistiken skjuter i höjden dessutom. Ni ska få valuta för er möda, det lovar jag.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer