Om jag fick snurra tiden tillbaks..

Så hade jag valt att snurra tillbaks till då jag hade Kiwi. En liten ponny på ca 134cm, supersöt och superhärlig personlighet. Hon var ett ras när vi köpte henne, hennes hovar hade inte blivit verkade på vem vet hur länge, och vi fick inte tränsa eller någonting. Det sades även att hon var inriden, vilket hon inte var märkte vi. Det är tack vare henne jag har problem med min rygg idag.

Såhär såg hovarna ut..

Vi lämnade bort henne efter min avkastning till Carro (min tränare) och när hon kom tillbaka var hon en helt annan häst. Då hade jag tre andra hästar att rida så vi hade en annan tjej som red henne, men när Lucky åkte hem så tog jag över henne igen. Och alltså, hon var så rolig att rida och det var så kul för varje sak vi gjorde, var första gången för henne. Det var så synd att hon var så liten, annars hade jag behållt henne.

Kolla här liksom. Hon var en djävul ut i hovspetsarna. Hon hittade alltid på massa jäkelskap och just den här gången satte jag upp min kamera och filmade henne när jag lämnade henne ensam.. Alltså, vem är hon ens? Ser ni hur hon kollar efter mig och ser supernöjd ut? Hahah.

Ser ni hur fin hon är?

Här ser man hur unghästig och vinglig hon var..

Henne kan jag verkligen sakna..

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Ska du sälja Ametistas?
amandajosefsson
amandajosefsson,
Jag kollar intresset. Kram.
nouw.com/amandajosefsson