Om jag fick önska...

... hade jag 250% säkert valt att jag skulle få ha en häst igen. Men även om det värker i mitt hjärta för att jag står här hästlös så vet jag att jag inte hade haft tid med en häst egentligen. Jag hade säkert kunnat det om jag hade kommit in på högskolan till hösten men jag vet ju inte det än. Och då står jag där med en ofantlig utgift, utan en ordentlig inkomst. Så det får vänta tills jag har tagit examen eller är på en annan plats i livet.

.. men eftersom det inte blir en häst så önskar jag mig något annat. Och det är en hund. Jag vill verkligen så gärna ha en hund. Jag är ju en väldigt rädd person utav mig (bor på tredje våningen, med en port som är låst 24/7 och pensionärer till grannar som alltid är hemma...) och jag vet att en hund hade fått mig att känna mig så mycket tryggare. Jag vill inte ha en valp (eller jo, klart man vill ha en valp för att få vara med från början och de är så söta, men SÅ mycket jobb) utan vill isåfall adoptera en tonåring/vuxen hund som behöver ett hem. Min syster har ju Nelia som ni vet, och innan henne hade hon en flat coated retriever som hette Tiffany. Hon är den bästa hunden jag någonsin träffat, men krävde mycket aktivitet. Därför vill jag ha något liknande, fast lite lugnare, och jag älskar även golden retriever. Så det hade varit dröööm att få ha en golden-tik.

.. då Oliwer inte är lika förtjust som jag i djur, då han bara tycker de är smutsiga, så kan jag även tänka mig en katt. Det hade också varit så mysigt. Men det som är så dumt när man då bor på 3:dje våningen är att den inte kan få vara ute någonting.. Isåfall får man ju skaffa typ en ragdoll eller något som inte bör vara ute. Helst en hund som sagt, men en katt går nästan lika bra.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer