Nyheter från Hööks

Har ni sett höst & vinterkollektionen från Hööks? Jag blev kär i flera saker. Let me show you!

Stövel & hjälm-väska i ett. Ska införskaffas, så praktiskt att både skydda hjälm & stövlar från smuts och damm när det ska transporteras till träningar & tävlingar på ett snyggt sätt. Ni hittar väskan HÄR för ynka 199:-

Pannband är något utav det bästa som finns. Det är snyggt, lättmatchat och grått är ju dessutom to die for. Detta supersnygga från Spooks är ditt för 299:-! Finns i flera olika färger. HÄR hittar ni det.

Men liksom, hallååå. Hur snygg? Marinblå med guld-detaljer. Kan det ens bli bättre! Den här godingen hittar ni HÄR och kostar överkomliga 429:-

​För att inte tala om den här gosiga. Jag kan ha svårt för fleece-tröjor då jag bara ser framför mig: elektriskt hår. Usch vad hemskt det är, men den här ser inte ut att vara i samma material som andra fleecetröjor, så därför kan jag tänka mig att köpa hem den här också. Som ni ser, jordig färg med guld. Yummi. Ni hittar den HÄR och den kostar 499:-. Finns i fler färger.

Gillar

Kommentarer

team.tracy,
Har tröjan längst ner fast i den andra färgen. Den är verkligen jätteskön och snyggare i verkligheten än på bild 😊
teamtracy.horseworld.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Åh! Jag tror minsann den ska inhandlas till alla kalla höst/vinterdagar. Fast iof, man hade ju behövt den nu också. 😉 Kram!
nouw.com/amandajosefsson