NEW YORK - Day 2 ( Torsdag)

Här är del 2 av våran New York resa! Alltså vår första heldag. Jag startade dagen med att duscha och titta ut på ett ljust New York. Vi såg Manhattan bridge från vårt fönster och jag pirrade i hela kroppen. Alltså den här staden, som jag har längtat! Nu stog jag där, i ett fönster med mitt älskade Manhattan utanför. LYCKAN.

Jag trodde inte att det var så varmt som det var, så vi tog outfitbilder i entrén på hotellet innan vi gick upp och bytte om till jeans. Vem är jag ens.

Vi skulle möta Matilda på ett frukostställe vi hade läst om, de shippar alltså färska blåbär till pannkakorna varje dag och vi var så taggade! Vi skulle bara lyckas hitta dit, vilket var lite problematiskt. Att ta sig runt utan internet i New York och utan karta kändes ganska omöjligt. Men vi lyckades till sist även om vi blev lurade åt fel håll av en gubbe på gatan, så vi istället hamnade på Manhattan Bridge. Men fram kom vi!

Om ni någon gång tar er till New York (vilket jag hoppas ni gör för det är det bästa jag har gjort) så ta er hit! Till Clinton St Baking Company. Det var seriöst de godaste pannkakorna jag har ätit. Oliwer hälsar att han önskar man kunde beställa ett dricksglas med sirapen och dricka den. Haha.

Sen gick vi till vårt hotell för vi höll på att flyta bort i all svett, var så otroligt varmt. Men först tog vi bilder!

Sen bytte vi om, tog en uber till World Trade Center. Alltså, jag skulle kunna skriva en roman här men jag ska ju försöka hålla det kort. Jag har såna dubbla känslor! Människor som tog selfies med minnesmonumenten och ground zero. Som log på de här selfiesarna. Man vill ju spotta på dom samtidigt som det är viktigt att det görs också. Man kan ju inte låta ondskan, hatet och terrorn vinna. Vi måste fortsätta älska och vi måste fortsätta skratta. Men det känns kanske inte som det mest lämpliga stället att ta en glad selfie på i New York. Det finns bättre ställen. Vi tog inga selfies, men vi tog bilder på det fantastiska minnesmonumentet.


Det här får bli två delar, så jag avslutar första halvan av dagen här!

  • RESOR

Gillar

Kommentarer