New in

Efter lastträningen (kommer i ett eget inlägg) åkte jag först till Guldfynd för att fixa min klocka jag fick utav Oliwer. Den var för stor och behövdes göra mindre. De hade 3 för 2 på smycken så jag köpte med mig ett par stycken. Köpte även födelsedagspresent åt min storasyster som fyller år medan jag är i Kos, så hon får den tidigare. Här är det jag köpte samt bild på klockan när den är på! :)


Därefter åkte jag till 3hästar för att se om de hade några bra hag-boots åt Ametistas. Kom därifrån med dessa istället. Har länge letat efter ett par matchande lindor till mitt vita ponnyfokus schabrak med lila kant, perfekt!

150kr från 3hästar, waldhausen.

Eftersom 3hästar inte hade det jag var ute efter åkte jag vidare mot HÖÖKS för att se om de hade några bra. Jag behövde ändå köpa nya höpåsar åt Ametistas med tanke på att han stallas in på söndag och behöver då ha några påsar som går att packa i. Valet blev såklart 5 st rosa påsar. Så fint! Ingen i stallet har likadana så det blir perfekt. Hagbootsen blev ett par neopren i strl XL. Gigantiska hovar? Eh ja.

Gillar

Kommentarer

marico1994,
Har lika höpåsar till min 😃
www.kallblodstravare.blogg.se