Nedstämd

Ni kanske har märkt på bloggen att jag inte är så motiverad och engagerad längre, och det har jag också känt. Jag känner inte samma glöd till att skriva, inspirera och engagera människor, utan jag känner mer för att stänga ner bloggen och inte behöva blogga varje dag. Men när jag tänker den tanken så går jag emot mig själv. För jag vet att jag älskar att skriva, att jag älskar att dela med mig utav ridpass och bilder och filmer. Jag vet utav tidigare erfarenhet att jag kommer längta tillbaka efter bara några dagar, men samtidigt kanske det är det som krävs. Att jag behöver längta tillbaka. Men vad är det för mening med att ta kort på Ametistas i hagen? Vad är det för mening med att filma tävlingar? Jag vill ju dela det med er.

Jag tror att anledningen till min blogg-dipp är för att det är inte står så bra till i den riktiga världen. Jag jobbar till exempel 12 dagar i sträck, jag hinner knappt träffa kompisar & min pojkvän, enda gången jag är hemma så är det när jag sover, och jag har inte vart så himla noga med att äta. Och sen är det en annan faktor som bidrar till att livet känns extra kasst och det kan jag tyvärr inte tala om just nu. Men det är något som är väldigt jobbigt för mig och som kommer förändra hela livet. Det är stort, och tufft. Men det kommer bli bra, den dagen det sker.

Men frågan är ju hur man ska gå vidare från det här. Jag vet ju vad det är jag behöver förbättra, jag behöver ha fasta sov-tider och jag behöver ha fasta mat-tider. Jag behöver äta ordentligt och jag behöver laga mat. Jag behöver ut och promenera/springa oftare, gärna varje dag, och jag behöver lära mig att lägga bort all elektronik efter kl 8 på kvällarna och läsa en bok. Hur old-fashioned det än låter så är det så jag ska börja leva mitt liv. Men jag är glad för att den 1/12 kommer livet förändras till det bättre. Det vet jag. Jag kommer jobba fasta tider, fasta dagar och bara dag-tid och inga helger eller vardagar. Förstår ni hur fantastiskt? Ja, jag har fått ett jobb. Men det berättar jag väldigt gärna mer om en annan dag!

Så, summa summarum så fortsätter jag, men kanske i en mindre skala inlägg. Ni kanske inte kan förvänta er 4-5 inlägg varje dag som tidigare utan kanske 1-2, på sin höjd 3. Och jag hoppas ni kan hänga med på min dipp neråt för att därefter vända allt uppåt igen. Ingen vet ju hur länge detta håller i sig.

Kram. Var rädda om varandra.

Gillar

Kommentarer

Karin,
Kram på dig! <3
karinlindblad.se
EmmaDaphne
EmmaDaphne,
Riktigt fin blogg!
Kolla gärna mitt inlägg om helgens tävlingar+ film.
nouw.com/emmadaphne