När kappan vänds efter vinden

Hur vanligt är det inte med skitsnack? Bland tjejer främst? Jag är SÅ trött på det. Det är so last year och jag vill inte ens tänka tanken på att det är något som försiggår SÅ HIMLA OFTA. När det gäller skitsnack finns det en hårfin linje mellan att avreagera sig genom prat och att snacka, bara för att just snacka illa om någon. Jag blir rädd när människor snackar illa om andra i min närhet, liksom.. Vad säger de om mig när jag inte hör på?

Jag tror det är lite av en fas man går igenom som tonåring. Man snackar illa om varandra utav avundsjuka och av sin dåliga självkänsla. För man är inte på topp när man är 14-15-16-17-18 och man har ångest över att man inte har den perfekta kroppen, den slätaste hyn eller de absolut finaste, dyraste & nyaste kläderna. Men så kommer det en dag där man inser att fan, det spelar ingen roll. Inga kläder, ingen slät hy, ingen perfekt kropp kommer få mig att må bättre som människa. Det handlar om vilka människor man omger sig med, vilka människor som får en att må bra och hur man själv ska vara för att må bra. Att prata illa om någon som man sedan håller armkrok med är bara så fel. Det du säger OM någon ska du även kunna säga TILL personen. Det är ett bra motto som man borde leva utefter. Tänk hur mycket trevligare världen hade varit om det hade varit så.

Jag är trött på skitsnackande tjejer som älskar en ena dagen och vänder kappan efter vinden andra. Det är då man måste vara stark nog att säga att nu är det nog och plocka upp sig själv för att söka stöd hos vänner som enbart vill väl. Vänner som drar med en på saker och planerar saker. Och nu tappade jag tråden.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer