My valentines day

Min alla hjärtans dag började med en serverad frukost från min älskling. Sen swishade jag iväg till jobbet. När jag hade slutat sprang jag till bussen för att hinna till Bergakungen och köpa lite biomys. Mötte Oliwer och vi satte oss i perfekt timing till att filmen skulle börja. Och vi såg alltså Fifty Shades Darker. Jag måste bara säga till er som är tveksamma, alltså det är nog den bästa filmen jag har sett? Den är otroligt händelserik, fantastiskt manus och skådespelarna är on top. Ja, jag har ingenting att klaga på. Förrutom att det är lite awkward med sexscenerna i en fullsatt biosalong. Men i övrigt- SÅ BRA. Ni måste se! Jag blir lika förundrad över Dakota Johnson som är så sjukt uttrycksfull och gör sig så himla bra i rollen som Ana. Det var även kul att se Rita Ora in action! Om jag fick välja hade jag kanske inte valt Jamie Dornan som Mr Grey, men han var hundra gånger bättre i den här filmen än i ettan. Jag är så spänd på den tredje filmen!!

När vi var klara på bion gick vi hand i hand till bilen och spelade favoritlåtar hela vägen hem. Och när vi klev in hemma var Oliwer hemlighetsfull medan jag gick på toaletten, och när jag kom ut möttes jag av detta:

Alltså.. Ord kan inte ens beskriva den här människan. Han är fantastisk på alla sätt och vis. Jag älskar honom så det gör ont! Världens, världens, världens bästa! Dog ju när jag såg majsen också. Han lyckades pricka in bara massa saker jag älskar. <3 Underbar.

SÅ tacksam. <3

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer