Morgonbuss

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit bättre än mig inatt. Jag har verkligen sovit katapult dåligt och jag vet inte om jag har berättat det men jag är seriöst allergisk mot svenska vintern och får utslag på hela benen. Och det fick jag igår. Jag vaknar av att jag ligger och kliar mig och kommer inte till ro. Tog ungefär hundra år innan jag ens somnade igårkväll och nu har jag totalt sovit 5,5 timma inatt. Fantastiskt roligt när jag är en sån person som behöver 8 timmars sömn. Hallelujah. Kommer vara dödstrött idag. Härliga måndag.

Slutar tidigt iallafall, det är skönt. Men jag hatar verkligen att inte kunna sova på nätterna. Förhoppningsvis blir det bättre idag. Ska kladda ner hela benen med lotion så de kanske inte kliar så förbannat. Annars får jag sova med pyjamasbrallor (jag har kliat hål på huden).

Dagens outfit.


Idag ska jag jobba, hem, träffa Ellinor och Olivia en kortis sen handla med Oliwer och sist plugga. Har prov på onsdag och är så oförberedd man bara kan vara. Men jag har inte haft varken tid eller ork what so ever den senaste veckan. Det är ganska dåligt just nu med allt faktiskt.

Nu ska jag inte skriva mer. Vi hörs sen.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer