MONDAY

God morgon på er kära vänner! Jag har äntligen, äntligen, löst mitt problem med att sitta framför min bärbara dator. Nu kan jag göra det utan problem. Jag var tvungen att ta tag i det på riktigt nu när jag från och med är en heltidsstuderande kvinna dessutom. Min mus (på datorn) (hehe) har lagt av och jag har därför haft sjukt svårt att använda den (såklart). Jag har en laptop för er som inte vet. Så jag har gått i ett par veckor och tänkt att jag ska stanna till efter jobbet på Clas Ohlsson och köpa en billig mus. Idag, fick jag tummen ur och gjorde det. Inget märkvärdigt alls och på köpet fick jag en rosa musmatta, tackar!

Nu kan jag alltså surfa och klicka på saker utan att behöva använda min touchskärm = fett kladdigt och fett omständigt pga mina fingrar är tjockare än en liten prick på skärmen liksom. Så i-landsproblemet är löst. Nu ska jag faktiskt inte tjata mer om det, jag ska strax bli upplockad utav Matilda och vi ska möta upp Emelie på gymmet för att träna lite CXWORX och därefter gymma lite på egen hand. Kul att man har så många att träna med tycker jag. :)

Efter gymmet ska jag laga mat, men det är bara att slänga in maten i ugnen och då ska jag hänga framför datorn resten utav kvällen. Jag ska berätta om hela min situation just nu så kanske ni förstår varför jag har varit mer frånvarande än någonsin faktiskt.

Vi hörs om ett par timmar.

Gillar

Kommentarer

fashionelles
fashionelles,
amandajosefsson
amandajosefsson,
Tack så mycket! Den är från Kappahl.
nouw.com/amandajosefsson