MONDAY

Hej på er!

Nu är helgen slut, är så konstigt att helgerna sticker iväg i raketfart och veckodagarna går så extremt långsamt. Jag har haft en bra helg i alla fall. Ska berätta vad jag har hittat på!

I fredags jobbade jag och när jag kom hem åkte jag iväg till stallet. Det var jättefint väder och jag brukar inte åka till stallet på torsdagar eller fredagar, men dagen därpå hade Chilli varit så bråkig när jag red så jag ville även rida på fredagen. Gick jättebra och jag kände verkligen att jobbet dagen därpå gav resultat. När jag var klar åkte jag till min kompis Emelie. Vi köpte med oss godis och chips som vi käkade medan vi varvade prat med Magic Mike! Är det verkligen bara jag som inte har sett de filmerna?!

I lördags skjutsade jag iväg Oliwer för han skulle spela cup i Göteborg. Åkte förbi min syster och träffade Olivia en stund innan jag gjorde mig iordning för att jag och min morbror skulle kolla på Oliwers match. De förlorade tyvärr och jag & min morbror åkte vidare till Ellinor för att fira henne. Hon fyller 25 idag! Så hon bjöd på fika och jag stannade där tills hon, jag och Olivia åkte till min andra syster för att ha tjejkväll (inklusive Elias då!). Vi åt varma mackor, godis och chips till Lyxfällan. Jättemysigt! Sov sen hos Ellinor.

Igår vaknade jag då hos min storasyster med en morgonpigg Olivia. Supermysigt. Sen kom Oliwer och Anti (Olivias pappa) hem och vi käkade frukost. Blev hemskjutsade av Ellinor, då chillade jag och Oliwer hemma innan vi åkte iväg till Chilli. Oliwer cyklade med och jag var glad för sällskap för jag var nära på att dratta i backen tre gånger. Han är inne i en trotsig period just nu, smekmånaden är över! Men vi ska nog ta oss igenom det tids nog. När vi kom hem igen var jag bara hemma en kort stund innan jag åkte med Ellinor och Olivia till Barnens lekstad. Lekte någon timma och sen köpte jag & Oliwer pizza som vi åt till fotbollen. Grymt av Sverige som vann! Resten av kvällen slappade vi bara.

Och nu är det alltså måndag.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer