Mitt drömbröllop. #1

Jag längtar så tills dagen jag ska gifta mig. Där är jag verkligen en tjejig tjej. Och jag vet exakt hur jag vill ha det. Let me take you down to my bröllops-road.

Klänningen. Är inte det den viktigaste delen utav hela bröllopet? Jag vill ha en långärmad klänning med en öppen rygg, men inte hela utan så som ni ser på bilden här ovanför. Det ska vara lite tyll och en större kjol. Inte för mycket, inte för lite. Jag vill att designern ska vara Ida Sjöstedt. Vill bara att överdelen ska vara utav spets och resterande del ska vara utav organza.

Kostym. Varför låter alltid alla ord bättre på engelska? Iallafall. Näst viktigast är kostymen till brudgummen! Jag har min vision om hur min blivande man (Oliwer) ska se ut på vårt bröllop men jag vet inte om han riktigt är lika övertygad som jag är. Här bryr jag mig inte ett dugg om märke eller designer utan det ska vara en svart kostym med vit skjorta och svart slips samt vit näsduk i bröstfickan. Kan även tänka mig en rosa/vit ros där med. Men det spelar inte superstor roll. I övrigt ska det vara silvermaschetter och de ska matcha med min klänning och smycken då såklart. Jag använder inte guld. Det ska även vara en sådan "väst" man har under kavajen vilket jag helt glömt vad det heter, i svart.

Håret. Jag är SÅ kluven till hur jag vill ha mitt hår. Alltså ,jag kan inte ens bestämma mig för vad jag tycker är snyggast. En snygg simpel frisör med en waterfall fläta och lockar, eller en "halvtrasslig" håruppsättning där det händer lite mer? Jag kan inte bestämma mig. Båda är lika fina. Jag tror det kommer avgöras när jag vet vilken hårfärg jag har vid tillfället samt hur klänningen ser ut. Det får ju inte bli för mycket på the big day.

Buketten. Jag vet exakt på pricken hur den ska se ut. Ni ser ju här att alla mina bilder är väldigt lika, och på den första bilden där buketten ligger ner på en bänk. That's the one. Mina brudtärnor ska ha ljusrosa buketter.

Skor. Är inte det något utav det svåraste, alltid? Jag tycker skor är så himla svårt. Vardagsskor, finskor, BRÖLLOPSSKOR. Prata inte ens om det liksom haha. Vita klackar ska det vara i alla fall. Jag tycker verkligen om dom som är på nedersta raden längst till höger. Men klacken är way för smal för att jag skulle känna mig bekväm att skrida fram i ett altare med dom på fötterna. Lär bli kaos då. På det sättet passar de första skorna bäst.

Inbjudningar. Alltså. Jag vill ha något stilrent. Klassiskt. Men ändå romantiskt och exklusivt. Jag tänker mig något i stil med den första bilden. När man får den hemskickad i brevlådan så vet man att det är något på G. Och så måste man först knyta upp den lilla rosetten och därefter läsa texten. (Alltså när jag skriver detta är jag helt pirrig. Det måste väl vara livets bästa dag?)

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229