Min födelsedag

#hurmångahakorkanmanha

Igår fyllde jag tjugo år!! Så jag startade min dag med att bli väckt av mamma som kom in med ett gigantiskt paket klockan kvart i 5 på morgonen. Hon sjöng en rad ur "ja må hon leva" innan jag öppnade paketet och hon gick och la sig igen. Haha. Allt innan 6 är en orimlig tid tycker både jag, och hon. I paketet låg i alla fall.. en dammsugare och damsugarpåsar! Hahaha. Snacka om att man ska flytta hemifrån snart, blev jätteglad. Det är nog det absolut tråkigaste att köpa, en dammsugare liksom. Så blev jätteglad :)

Sedan var det bara upp & iväg till jobbet. Möttes utav detta på min plats.

Underbara bästa Elin & Sara hade fixat detta haha.


Senare på morgonen kom tre tjejer med två skålar med godis, haha. Alltså, jag har världens bästa jobb och världens bästa kollegor. Så glad & tacksam.


När det var dags för lunch bjöd en tjej på jobbet mig på mat hos Targaz, så himla gott! :) När jag strax skulle gå för dagen så kom ett gäng kollegor och sjöng för mig och fick ett presentkort på IKEA. Alltsåååå, så glad för att jag får vara en i detta gäng! <3

När jag slutade vid 14.15 så åkte jag till Backaplan och gick till Oliwers jobb så åkte vi till banken för att kolla på försäkringar och så vidare. Därefter bjöd Ulf oss på fika och när vi hade fikat klart gick jag & Ulf till systemet för ett premiärköp. Och jajamensan, jag fick visa leg!

Som avslutning av kvällen åkte jag och Oliwer till pappa för att äta middag (grillad kyckling med potatisgratäng, till efterrätt glass med jordgubbar) och såg på Sverige - Irland.


Känner mig verkligen så priviligierad att få ha såna här fantastiska människor i min närhet. Så himla tacksam för allt och för att jag får ha det såhär bra. Så bortskämd är jag. <3 ​​

  • VARDAG
  • Nära Kungälv

Gillar

Kommentarer