MÅNDAG

God morgon, nu är det måndag igen. Jag hatar söndagar av hela mitt hjärta men den senaste tiden har jag svårt att se skillnaden på söndagsångesten och vanlig ångest. Men söndagen är överstökad och måndagen är här. Måndagar är den dagen som är absolut segast på en vecka men den bringar ändå struktur och nystart tycker jag. Ska man börja träna, så väntar man alltid tills måndagen, eller hur?

Min systers sambo är ett tränings och hälsofreak utan dess like, så han har gjort ett veckoschema för mig som jag ska följa i 35 dagar. Det innefattar både kost och träning. Jag gör det inte för att gå ner i vikt utan för att få inspirationen till att ta hand om kroppen mer. Tror jag kommer känna stor skillnad på mitt mående! Så schemat startar idag, ska bli kul. Är pepp och det är ju det viktigaste. Motivationen finns här.

Lovar att hålla er uppdaterade hur det går. I övrigt ska jag till min psykolog idag. Det är med skräckblandad förtjusning jag går dit, det är sjukt utmattande men det är viktigt att gå dit. Hoppas ni får en bra dag!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
God morgon fina du 🌸
nouw.com/bolmgren
amandajosefsson
amandajosefsson,
Hoppas du får en bra dag!
nouw.com/amandajosefsson