Malinträning 15/9

Gud vilken lång dag det här har varit. Jag jobbade ju som ni vet imorse, 11:15-15 och sedan var det direkt till stallet för att förbereda inför dagens träning som gick strååålande. Jag är helt salig alltså. Jag ska berätta!

Jag red i en grupp med 3 andra tjejer med fantastiskt fina hästar och allt de gjorde såg så satans lätt ut. Jag kände mest; vad gör jag här?! Min häst gick med huvudet rätt upp och tittade på sig själv i spegeln liksom. Och deras hästar gjorde galoppombyten efter galoppombyten i full balans och det kändes skit haha. Så satte i alla fall träningen igång och första övningen var att galoppera längs fyrkantsspåret, lägga en volt vid A, E, C och H. Precis innan man går ut på spåret skulle vi sakta av till trav och flytta hästen sidvärtes ut till spåret igen. Kände mest help me lord. Jag var sist på övningen för att kunna se hur de andra gjorde och det såg så jäkla enkelt ut haha. Var nästintill nervös för jag vill liksom inte komma där som en stor tönt och inte klara av övningen som egentligen är så basic. Men, det gick klockrent. Så jag hade inte behövt oroa mig. Jag hade honom där jag ville ha honom, dock något hög i formen men vad gör det när sidvärtesrörelsen var så bra. Kände hur han trampade igenom ryggen och satte bakbenen under sig.

Nu till det roligaste; själva hoppningen gick så himlahimlahimla bra stundtals! Fick verkligen den där WOW känslan när vi tog sprången i perfekt harmoni och vi hade en minimalisk kommunikation. Dock är jag fortfarande ganska fipplig tycker jag och vill gärna greja in i det sista med händer och säte, jag måste bli klar!! Men i vilket fall; fick så himla underbara kommentarer av Malin och jag måste bli bättre på att ta åt mig positiv feedback och det ska jag verkligen göra med den här karamellen. SÅ HIMLA GLAD!! Fick typ den bästa kommentaren en ryttare kan få. <3 Och juste! Det var inte långt ifrån att jag fick tugga sand idag heller, fick ett knepigt avstånd till ett hinder och han hoppade raaaakt upp och jag kände; "faaaaan nu ramlar jag av för första gången!" och så på något vänster parerade han upp mig så jag landade i sadeln. Haha! Bästa.

Nu är jag mer taggad än någonsin på att rida, träna och trimma för att kunna leverera som bäst på tävlingsbanan! Jag kommer spinna vidare på olika trådar kring det här inlägget imorgon, då jag är leeedig. Så vi hörs imorgon <3

Gillar

Kommentarer

Gymjunkie
Gymjunkie,
Super fin blogg du driver! Kolla gärna in min blogg & kolla gärna in länkarna på de supersnygga byxorna! Kram!
nouw.com/gymjunkie
amandajosefsson
amandajosefsson,
lifebyisabelle
lifebyisabelle,
Gud vad fin häst du har! 😍
nouw.com/lifebyisabelle
amandajosefsson
amandajosefsson,
Hihi tack 😊 Kram.
nouw.com/amandajosefsson