LÖRDAG

Min syster och hennes sambo var iväg och hade möhippa/svensexa för deras vänner som ska gifta sig, och jag var barnvakt åt Olivia hela dagen. Var hos dom klockan 8 och hjälpte Ellinor att locka håret och sedan vinkade jag och Olivia hejdå till mamma & pappa.


Vi käkade lunch, packade ihop oss och gjorde iordning innan vi handlade till min mamma (Olivias mormor) då hon kom hem från Mexico samma dag. Vi åkte till Nathalie och mötte Emelie (min andra syster) och Elias (hennes son, Olivias kusin dårå). Båda barnen sov så vi plockade in Musse, Nathalies shettis, och gjorde iordning henne. Jag fick testa att köra för första gången i mitt liv! Har aldrig gjort det tidigare, bara tömkört. Det var väldigt svårt i svängarna tyckte jag, men var himla skoj.


Lagom i tid till att jag hade kört klart vaknade båda bebisarna och då fick de klappa och sitta på Musse. Så mysigt. Det var första gången de ens var i närheten utav en häst :)

Elias tyckte som ni ser att det var kul att få sitta på Musse. Han är så söt, världens leende.

Olivia var lite mer svårflörtad och tyckte nog det var lite läskigt. Blev inte så bra bilder på henne tyvärr, men får göra om det någon gång när hon är lite större kanske och uppskattar det mer :)

Det var roligare att klappa Musse tyckte hon.


Efter hästmyset åkte vi hem till min pappa (Olivias morfar) och åt våfflor, innan vi åkte hem till Olivia och mös lite innan läggdags för den lilla loppan. Jag och Oliwer kollade på Talang och Wahlgrens värld innan Anti (Olivias pappa) kom hem. Då åkte vi hem och sov :) Så mysig lördag!

Gillar

Kommentarer

Guccimamma
Guccimamma,
Fina härliga vår foton 😊
nouw.com/guccimamma
IP: 82.99.3.229