Längtar

Jag kom på att det är typ två månader kvar tills jag ska flytta hemifrån, paaaniiiik. Jag och Oliwer har ju ingenting som man måste ha när man ska bo själv. Vi har ju säng, soffa, två tv-apparater (väldigt viktigt för Oliwer att ha en tv i sovrummet...) och sen tar det slut! Förstår ni hur dyrt detta kommer bli? Först lägenheten på närmare 2 miljoner (ja vänner, det är ingenting om man jämför med en lägenhet i Göteborg, eller Stockholm, eller malmö, men det är Ytterby vi snackar om.) och därefter ska man köpa badlakan, speglar, byrå, klädhängare, stekpannor, bestick, lampor, ja ni förstår. Det här kommer bli dyrt. Och förresten: kryddor. Vi måste köpa KRYDDOR. Och mjöl. Det är liksom sånt som bara finns hemma. Man köper det aldrig, det finns bara där. Men nu ska vi alltså köpa det. Fast det väntar vi ju såklart tills vi har flyttat in innan vi köper. Men jag börjar kolla lite nu, Oliwer tycker jag är loko precis som vanligt och tycker jag är ute i god tid. Men! Jag känner mig själv och jag känner honom, börjar vi inte nu, så kommer vi stå där den 14 juli och bara: jahapp, vi flyttar in imorgon och vi har en stekpanna. Hur överlever vi nurå?

Nä, men sen längtar jag såsåsåsåså mycket så jag tror på oss ändå. Att vi inte kommer vara tidsoptimister utan fixa detta galant. Så let me show you vad jag har lagt i min kundkorg hos Ellos!

Två badrumsmattor i mörkgrått l 8 frottéhanddukar i olika storlekar i mörkgrått. Ett likadant set ska även beställas i vitt. Lyxigt!

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Måste tipsa om secondhandbutiken i Kungälv (ligger vid granngården typ) för att köpa typ fat/vasar/ljusstakar/lampor osv. Kostar i princip ingenting & man kan hitta massa fint! Plus att alla intäkter går till välgörenhet 😊
Karin
Karin,
Man måste ju inte flytta in exakt den dagen man får nycklarna heller hehe 😊 Så kul att köpa grejer men ja det blir crazy dyrt med allt..
karinlindblad.se
IP: 82.99.3.229