Lång dag

Idag stog ridning av Nocke på schemat (den bruna till vänster). Vi skulle rida ut och se lite vägar, vilket gick jättebra! Fram tills han blev skrämd av en häst med vagn efter sig, då låg jag platt på marken. ;) Som tur är var det nära hem så han behövde inte springa så långt. Vi avslutade med lite skritt i paddocken för att han inte skulle få känna att han "vann" om ni är med på vad jag menar.

När jag var klar hos Nocke åkte jag till @sandraohlen för att lämna ett par benlindor. Hon frågade om jag ville rida och det tackade jag inte nej till. Så den stora vita hästen heter Razda och står i Sandras stall. Gigantisk häst på runt 1,70. Vi red ut vi också :) Mysigt.

Nu sitter jag och kikar på när Oliwer spelar CS och ska snart lägga mig. Så trött och lite mör i ryggen efter att ha haft en lång dag så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ser ni förresten hur långhårig han är?

Imorgon ska jag först jobba och sen på en förhandsvisning av en lägenhet. Hoppas så mycket att den lever upp till förväntningarna då den ser fin ut på bilderna och ligger otroligt bra till. Håll tummarna! Därefter ska jag skriva ett inlägg om ett ämne som är väldigt aktuellt just nu. Stay tuned.

Gillar

Kommentarer

Alice
,
Hej! Du skulle inte möjligtvis kunna tänka dig sälja din balklänning? Om du har kvar den? Jag är i sådana fall superintresserad!! Skicka gärna ett mejl eller sms till 0763793629 om det skulle vara så 😃
Amanda,
Absolut, smsar dig!
amandajosefsson.se